Magic White

Magic White - Natuurlijk witte tanden

Magic White is dé nieuwste trend op het gebied van tanden whitening. Je gebit weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, je gebit ondergaat ook een grondige reiniging. De gel is een natuurlijk product, zonder peroxide.

Het resultaat is zichtbaar na 25 minuten. Gemiddeld blijft het resultaat 2 - 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en mondhygiëne. Daarna kunt u de behandeling mogelijk herhalen, daar het 100% veilige product het tandglazuur niet aantast. Wacht na de behandeling minimaal 1 uur met het drinken van water en minimaal 4 uur met eten, drinken of roken.


Hoe werkt Magic White

De Magic White gel wordt direct op het tandoppervlak aangebracht. De combinatie van de gel met de LED-lamp bruist alle verkleuringen uit de kleinste poriën van het glazuur. De speciaal ontworpen lamp zorgt voor een dieptewerking van de gel in de groeven en tussen de tanden. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat. Deze cosmetische behandeling is 100% natuurlijk en tast het tandglazuur niet aan.

LET OP: Laat je tanden de eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken.
Denk aan wijn, koffie, thee en tomatensaus. Magic White is dé nieuwste trend op het gebied van tanden whitening. Je gebit weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, je gebit ondergaat ook een grondige reiniging. De gel is een natuurlijk product, zonder peroxide.

Voor meer informatie over de behandeling neem contact met ons op: info@feelgoodpoint.nl, www.feelgoodpoint.nl.