Resultaat

Wat voor resultaat kan ik verwachten

Het is onmogelijk iemands gewichtsverlies exact te voorspellen, omdat er geen twee mensen hetzelfde zijn. Sexe, leeftijd, stofwisselingspatroon, ontplooide activiteiten, genen en hormonenpeil; ze zijn allemaal van invloed op iemands mate van gewichtsverlies.

Maximaal resultaat met ons dieet en begeleiding

Strikte naleving van het Straight away dieet als enige voedingsbron, geeft voor jou jouw maximale resultaat! Dit houdt in dat je je normale voedsel vervangt door ofwel dranken met diverse smaken ofwel smakelijke soepen en/of repen. Gebruik altijd tenminste 3 maaltijden per dag. Je zult niet sneller afvallen door minder te gebruiken, terwijl je je lichaam wel belangrijke voedingstoffen zou onthouden.

Het is de bedoeling dat je zelf je week pakket gaat samenstellen. Je moet 3 maaltijden per dag gebruiken, zodat je lichaam wel alle noodzakelijke voedingstoffen binnen krijgt. Drink daarbij tenminste 2,5 tot 3 liter water per dag (eventueel aangemaakt met een Straight away drinkmix). Daarbij mag je de volgende vloeistoffen onbeperkt gebruiken:

  • Mineraalwater zonder toevoeging van vruchtensmaakjes
  • Kraanwater met Straight away Drinkmix
  • Zwarte koffie zonder suiker
  • Cafeïnevrije zwarte koffie zonder suiker
  • Thee zonder melk, suiker en citroenzuur (geen fruitsmaken thee)

Je doelstelling bereiken

Ons dagelijkse voedsel bestaat voor het grootste deel uit water, dus nu je niet veel eet moet je extra veel water drinken. Op deze manier kun je alle mogelijke onplezierige symptomen van uitdroging, zoals een slap gevoel in de spieren, duizeligheid, hoofdpijn en humeurigheid, voorkomen. Tijdens het afvallen ontstaan bij het afbreken van de vetvoorraad afvalstoffen. Extra vloeistoffen helpen het lichaam die afvalstoffen af te voeren. Bovendien wordt door voldoende te drinken, de kans op constipatie verkleind.

Met het totaalvoedselprogramma val je snel af, omdat het weinig calorieën bevat. Het lage koolhydratengehalte is de sleutel tot het welslagen van het dieet. Het is de belangrijkste factor, die het mogelijk maakt op een plezierige manier het dieet lang genoeg te blijven volgen, aangezien je hierdoor in ketose komt. Als je ook maar iets meer eet of drinkt dan is toegestaan, al is het maar een appel, een beetje rauwkost of slechts een beetje melk in uw koffie, maak je het jezelf moeilijker dan nodig is. Je lichaam stopt dan namelijk met het opgebruiken van de vetvoorraad. Hierdoor zal je gewichtsafname verminderd worden, of zelfs geheel tot stilstand worden gebracht. Wellicht nog vervelender is dat je honger gevoel terug komt.

Ook cliënten met een trage schildklier hebben geweldige resultaten met Straight away dieet en voelen zich snel fitter dan voorheen.