En dan is het zover en maak je de keuze.

Voor
Cortry

Voor

Na
Cortry

Na

Cortry

En dan is het zover en maak je de keuze.

Na mijn bevalling en jarenlange strijd om zelfstandig van mijn zwangerschapskilo’s af te komen was ik er klaar mee om dit nog zelfstandig te proberen. FeelGoodPoint heeft mij eerder geholpen om de strijd met mijn overgewicht aan te gaan, waardoor het voor mij makkelijk was hun opnieuw te benaderen.

Wat dat betreft zijn Debby, Mariska en Steven toppers!

Ze staan altijd voor je klaar. Je belt, app of mailt en ze nemen direct contact met je op voor het maken van een afspraak. Gezien ik een gezin heb, vond ik het erg belangrijk om gezamenlijk 1 ‘normale’ maaltijd per dag te blijven eten. Ze spreken de mogelijkheden met je door en je kan direct starten. Ook bij deze variant vlogen de kilo’s ervan af.

De eerste weken kwam ik iedere week wegen, maar na mate ik het dieet volgde en het goed onder de knie had kwam ik om de week wegen met een motiverende gesprek van mijn coach Debby. Natuurlijk heb je ook je slechte dagen waarin het allemaal wat moeilijker gaat, dat hoort er ook bij, ook na het dieet. Voor deze dagen krijg je de handvatten aangereikt om deze weer om te draaien.

Ook bij deze variant vlogen de kilo’s ervan af. 

Mijn gewicht blijft stabiel

Achteraf merk je pas hoeveel last je had van je eigen overgewicht, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben nu veel fitter, energieker en gezonder.

Begin december was ik klaar, waarbij ik erg benieuwd was hoe de opvolgende maanden zouden gaan. Mijn gewicht blijft stabiel en ik ben aan het genieten van hoe eenvoudig en gezond lekker eten ook kan zijn.

Cortry